fredag 5 april 2013

Reflexion

Kunde ju handlat om något "djuuupt", det gör det inte och är därtill väldigt subjektivt.

Enligt grogg:
- finnarna gör hyfsade grillkorvar men ölen är ju - vattniga.
- engelsmännen gör goda öl men är fullständigt värdelösa på korvfronten
- tyskar "können Wurst machen" men ölen är inte av samma dignitet.
- svenskarna gör bra ... kullager och dricker "stor stark"

Så vem var det då som hittade på ölkorven, två skenbart inkompatibla produkter?


grogg tipsar om egenodlad ölkorv:

1. Inhandla Konjakskorv av eget favoritmärke, med fördel en med ca 4-5cm diameter.
2. Skala korven och ställ den på fat i kylskåp. Fördel ifall du är singel, annars kan det bli knorr.
3. Avvakta ca 1-2 veckor beroende på tålamod och smak. Skiva korven i ca 1cm tjocka skivor och dela  varje skiva i fyra tårtbitar. Servera med tandpetare som plockverktyg, ifall du har sällskap vid förtäringen och vill verka belevad.
4. Njut i kombination med öl. Prova dig fram till favoritkombination.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar